Voluntari ai companiei Whirlpool lucrează două zile pe șantierul Habitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patruzeci de voluntari de la compania Whirlpool, angajaţi în managementul de top din toată Europa, vor lucra alături de beneficiarii locuinţelor Habitat la structura unei noi case şi la termoizolarea unei alteia.  Voluntarii vor lucra la construcția caselor astăzi și mâine, între orele 8.00 - 16.00.

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Beius în parteneriat cu Fundaţia Căminul Felix a început la mijlocul lunii iulie 2010 cel mai mare proiect derulat până în prezent în Oradea. La finalul proiectului, 83 de familii de tineri care nu şi-au cunoscut niciodată părinţii care le-au dat viaţă ci au fost crescuţi de familii adoptive, vor avea o casă unde să poată să le ofere copiilor lor un cămin călduros.

"Sunt capul familiei si am 26 de ani, m-am născut în Oradea şi am rămas orfan de mamă de la vârsta de 12 ani, tata nerecunoscându- mă niciodată. Pentru că mama era singură cu doi copii, împreună cu sora mea Raluca am fost daţi o perioadă în grija mătuşii mele, însă ea a auzit despre Căminul Felix şi a considerat că nouă ne va fi mai bine acolo. Astfel am ajuns la Căminul Felix, unde ne-am cunoscut noii părinţi iar ceilalţi copii din casă au devenit fraţii noştri. Deşi a fost o perioadă grea pentru mine şi sora mea ne-am bucurat că am putut rămâne împreună. Trecuseră deja 3 ani de când eram la cămin când am auzit despre moartea mamei noastre. Căminul Felix a fost un mare sprijin pentru noi, oferindu-ne posibilităţi extraordinare", a povestit  Radu Năstase, beneficiarul casei.

"Ne dorim foarte mult să avem copii, pe care să-i creştem mai bine decât am fost crescuţi noi. De multe ori visăm cum va fi căsuţa noastră, cum o vom aranja şi cât de liniştiţi vom fi. De aceea suntem foarte entuziasmaţi de acest proiect şi ne bucurăm nespus că cineva se gândeşte şi la cei singuri şi uitaţi. Amândoi vă mulţumim din suflet pentru această oportunitate", a completat Cristina.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite