Câștigătoarea Megastar Ungaria cântă astăzi la Oradea, alături de iubitul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renata Tolvai, orădeanca transformată în vedetă în Ungaria, după ce a câştigat, în luna decembrie 2010, concursul Megastar Ungaria, revine astăzi în oraşul natal. Artista va susţine un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, alături de iubitul şi fostul său concurent Kallay Saunders Andras.

De la câştigarea concursului Megastar Ungaria, orădeanca Renata Tolvai a devenit o adevărată celebritate în ţara vecină. A cântat în deschiderea concertului Roxette de la Budapesta şi şi-a lansat primul videoclip, pentru piesa „Hagylak menni", care a ajuns hit, fiind difuzată pe toate posturile de radio din Ungaria. 

Spectacol acasă

În această seară, de la orele 19.00, Renata Tolvai va urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, alături de Kallay Saunders Andras şi Kokeny Attila, concurentul cu care a ajuns în finala concursului Megastar. Renata şi iubitul său Andras au mai concertat la Oradea, în luna februarie a acestui an, când au făcut show la Queen's Pub.

Cinci norocoşi vor lua cina cu ea

Biletele la concert costă 30 lei. Copiii de până la 6 ani au parte de intrare gratuită.  Cinci dintre persoanele care şi-au rezervat sau cumpărat biletele online vor câștiga o cină împreună cu artiştii Megastar.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite