„Vocea Oradei“ are șanse tot mai mari de a deveni „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Patai ar putea ajunge „Vocea României“
Robert Patai ar putea ajunge „Vocea României“

Orădeanul Robert Patai a avut o seară plină de premiere. A cântat primul, în prima ediție transmisă în direct a concursului „Vocea României" de la Pro Tv, și a fost primul care a fost nevoit să se dueleze „live". Premierele nu i-au dăunat, fiindcă după multe emoții, a fost ales de către Horia Brenciu pentru a merge mai departe în concurs, în detrimentul unei concurente blonde și foarte talentată.

Robert Patai a deschis gala live de la „Vocea României" cu o piesă foarte puternică și dificil de abordat, melodia „Crazy" a lui Gnarls Barkley. Orădeanul a reușit să personalizeze cântecul și să atingă note de la cele mai joase, la cele mai înalte, impresionându-i pe toți cei patru mentori. „Cred că eşti vocea Oradei. Ai o voce fascinantă", a declarat Horia Brenciu, fapt care nu l-a împiedicat însă de la a-l „condamna" la duel cu Cristina Vasiu, o tânără de numai 19 ani, blondă, cu o voce foarte puternică, după ce Robert nu a strâns suficiente voturi de la telespectatori pentru a fi unul dintre cei doi concurenți ai lui Horia salvați automat.

Robert „Vulcanul“

După „Cântecul decisiv", Horia Brenciu a spus că persoana care va pleca va părăsi numai concursul, nu și scena, și că locul tuturor concurenților este în lumina reflectoarelor. Caracterizându-l din nou pe Robert drept un „Vulcan", cu o „voce remarcabilă", Horia și-a exprimat opțiunea de a merge mai departe cu „Vocea Oradei".

Debut târziu, dar în forţă

Robert și- dat seama că„ are voce" pe vremea când avea doar 12 ani. Cum nimeni nu l-a încurajat să-şi cultive talentul sau să aspire la o carieră în muzică, a ajuns să studieze  dreptul, devenind elev al Şcolii de Arte Francisc Hubic abia pe la 30 de ani. „La 28 de ani, Dutka Andras, patronul de la Blue Monday, m-a auzit cântând şi m-a încurajat să o iau pe drumul acesta. În luna iunie a acestui an am terminat studiile de canto, iar apoi m-am mutat la Bucureşti, pentru o carieră muzicală. În prezent cânt în cluburi şi colaborez cu diferite trupe", a povestit, pentru oradea.adevarul.ro, talentatul orădean.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite