Vlad, studentul orădean care s-a sinucis cu pastile și morfiă, și-a șocat prietenii prin gestul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Sârbu de 23 de ani s-a sinucis cu medicamente după ce i-a murit mama.  Studentul de numai 22 de ani și-a luat zilele în noaptea de dumincă spre luni și a fost găsit de tatăl său care știa că doarme.

Vlad Sârbu s-a sinucis în propria casă, localizată pe strada Roman Ciorogariu, în noaptea de duminică luni, dar nu a fost găsit decât marți dimineața de tatăl său. La școala este cunoscut ca fiind un student bun care era anul IV la Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației la specializarea Calculatoare în regim fără taxă. În primii ani Vlad a fost integralist și se implica în activitățile studenților, dând chiar o mână de ajutor la organizarea StudFestului. „Vlad era foarte inteligent și generos și de multe ori se neglija pe el însuși pentru a-i ajuta pe alții nu știu ce l-a determinat să facă acest geste extrem, prea extrem", ne-a spus colegul și prietenul lui Vlad, Alexandru Mang. Acesta spune că studentul se cam îndepărtase de prieteni în ultimele trei săptămâni și că nu accepta să vorbească despre problemele sale. „Toți suntem șocați de ce s-a întâmplat, nu ne vine să credem. Săptămâna trecută trebuia să ne întâlnim,d ar a tot amânat și până la urmă nu mai răspundea la telefon. Juca teatru foarte bine, dar cred că moartea mamei sale  l-a afectat foarte mult. Știu că a avut și niște certuri și cu prietena sa și cred că asta i-a pus capac", ne-a explicat Alexandru Mang.



Vlad împreună cu iubita lui, Emilia. FOTO: Captură video

image

N-a mai comunicat cu prietenii

Cei din jurul lui Vlad recunosc că tânărul se cam exilase și nu își împărtășea problemele, iar prietena sa crede că moartea mamei sale de acum trei luni l-a marcat. „Știu că s-a îndepărtat de prieteni și cred că moartea mamei sale a avut un impact mare asupra lui", ne-a explicat Emilia Bradea, prietena lui Vlad.

„În cauză nu există suspiciuni de omor, iar corpul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor. Necropsia va stabili cauza exactă a morții", a declarat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al poliției bihorene.

„Cadavrul nu a prezentat urme de violență și s-au recoltat probe pentru examinarea toxicologică. Rezultatul toxicologiei îl vom primi cel mai devreme în o lună", ne-a explicat doctorul Vasile Roșu cel care a efectuat necropsia tânărului.



Vlad cu Emilia

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite