Vitezomanii de pe E60 au fost vânați ieri de polițiștii români și maghiari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 140 de vitezomani au fost sancţionaţi în doar câteva ore, în cadrul unei acţiuni desfăşurată în oglindă pe D. 1, de poliţiştii rutieri bihoreni şi omologii maghiari din Judeţul Hajdu Bihar.

Poliţiştii rutieri au aplicat peste trei sute de sancţiuni în valoare de aproape 40.000 de lei, din care aproape 50%, respectiv 142 au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză. "Totodată, au fost sancţionaţi 50 de pietoni care au fost surprinşi în timp ce traversau neregulamentar, 10 biciclişti, 12 motociclişti, trei conducători auto care au efectuat depăşiri neregulamentare şi nouă participanţi la trafic care nu purtau centura de siguranţă", mai spune Alina Dinu.

Poliţiştii au reţinut şase permise de conducere, din care trei pentru exces de viteză şi trei pentru depăşiri neregulamentare. Un șofer de 33 de ani, din Arad, a fost prins în timp ce conducea în Tileagd, cu viteza de 115 de kilometri la oră. Viteza a fost înregistrată de radar. Un orădean de 35 de ani, a fost prins în localitatea Corniţel, cu viteza de 101 kilometri la oră.

"Miercuri, pe DN 1 - E 60, pe raza judeţelor Bihor şi Hajdu Bihar din Ungaria s-a desfăşurat o acţiune simultană pentru siguranţa participanţilor la trafic, prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere", a declarat inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Acţiunea în oglindă a fost organizată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor împreună cu Căpitănia de poliţie Hajdu Bihar Ungaria şi face parte din seria de acţiuni organizate în comun de poliţiile celor două judeţe vecine. Poliţiştii Serviciului Rutier și reprezentanţi ai ARR Bihor şi RAR Bihor au vizat identificarea persoanelor care depăşesc limitele legale de viteză, a celor ce conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe cu efect similar și șoferii agresivi în trafic.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite