Viraj fatal: O şoferiţă a murit în urma impactului cu un autocar care depăşea o coloană de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 49 de ani din Oradea a decedat astăzi, în jurul orei 14.00, în urma unui accident petrecut pe DN 79, în afara localităţii bihorene Inand. Primele cercetări arată că şoferiţa a virat la stânga şi a fost acroşată de un autocar aflat în depăşire, pe un sector de drum unde această manevră este interzisă.

Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, a declarat că accidentul s-a petrecut în această după-amiază, în jurul orei 14.00, în afara localităţii Inand, la intersecţia cu drumul spre Bicaciu. „Autocarul, înmatriculat în judeţul Sibiu şi condus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, se îndrepta spre Salonta.  Şoferul acestuia s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule pe un sector de drum unde această manevră este interzisă prin indicator şi marcaj rutier şi a acroşat un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, care vira la stânga. În urma impactului, şoferiţa, M.M., în vârstă de 49 de ani, a decedat", a spus Alina Dinu.

Cercetările continuă

Potrivit informaţiilor primite de la Camelia Roşca, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, doi dintre pasagerii din autocar au suferit răni uşoare, refuzând internarea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite