Violatori, ţepari şi hoţi urmăriţi naţional şi internaţional, depistaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bihorean condamnat la cinci ani de închisoare pentru înşelăciune,  unul condamnat pentru furt şi un violator au fost prinşi marţi de către poliţiştii Compartimentului Urmăriri - Serviciul de Investigaţii Criminale din Bihor. Cei trei erau daţi în urmărire naţională şi internaţională.

Poliţiştii au reţinut marţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Bihorene un bărbat de 57 de ani, din comuna bihoreană Sârbi, urmărit naţional. „Judecătoria Cluj Napoca a emis împotriva acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la cinci ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

Căutat pentru furt

Tot marţi, în jurul orei 01.30, agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare au depistat în Oradea un bărbat în vârstă de 21 de ani,  din comuna bihoreană Pomezău, urmărit naţional şi internaţional. „Judecătoria Beiuş emisese faţă de acesta un mandat de executare a unei pedepse de trei ani şi opt luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat", a spus Alina Dinu.

Încarceraţi

De asemenea, poliţiştii din Boianu Mare l-au depistat şi reţinut pe un tânăr de 22 de ani, condamnat la un an şi două luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu. „Cei în cauză urmează a fi încarceraţi în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepselor la care au fost condamnaţi pentru infracţiunile comise", a precizat Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite