Oradea: Vineri vom fi cuceriți de care de flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Vineri vom fi cuceriți de care de flori
Oradea: Vineri vom fi cuceriți de care de flori

Vineri va avea loc a cincia ediție a Carnavalului Florilor, realizată de primăria Oradea și Consiliul Județean Bihor în parteneriat cu primăria Debrecen și Autoguvernarea Locală Hajdu-Bihar.

Manifestările vor începe la ora 10.00, în sala Traian Moșoiu a primăriei cu conferința „Oradea și Debrecen în Uniunea Europeană – stratyegii de dezvoltare”, urmată de două workshop-uri pe tema energiei termice și a gestionării deșeurilor menajere. Orădenii interesați și organizațiile neguvernamentale sunt invitate să participe la acestea.

Carele alegorice vor porni la ora 14.00, de la blocurile zig-zag de pe Bulevardul Dacia, pe traseul Parc Petofi, Strada Independenței. De la ora 16.30 carele de flori vor putea fi admirate în parcarea Independenței.
La ora 19.00, în parcare va începe concertul trupei Danger, iar la ora 21.00 al trupei Bere Gratis. De la ora 21.00, în Șanțul Cetății, va avea loc un spectacol al Teatrului Muzical Mandala din Nyiregyhaza.

„Față de anii anteriori, vor fi mai puține care alegorice de flori. Pe de o parte pentru că sunt scumpe, iar criza ne afectează pe toți, iar pe de altă parte pentru că la Debrecen are loc a XL ediție a festivalului și majoritatea vor să participe la expoziția festivă”, a precizat viceprimarul Biro Rozalia. Anul acesta primăria Oradea va avea car de flori comun cu primăria Debrecen, iar consiliul județean va avea car comun cu instituția similară.
Orădenii sunt invitați să admire carele de flori, iar șoferii să aibă răbdare în trafic pe perioada cât vor trece carele alegorice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite