Viitorii agenți de frontieră din Oradea fac cursuri pregătitoare și peste graniță

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul proiectului de schimb de experiență între Oradea și Ungaria, elevii Școlii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu" sunt prezenți la cursuri de pregătire în Szeged. Elevii sunt introduși în programa de învățământ maghiară, vizitează închisoarea de maximă securitate și fac documentare la frontiera cu Serbia.

O delegaţie a şcolii orădene a plecat la Şcoala Medie de Ordine Publică din Szeged pentru această activitate de schimb de experienţă. La fel ca şi în urmă cu aproximativ o lună de zile elevii vor fi incluşi în programul de învăţământ al şcolii maghiare şi pe lângă aceasta vor vizita aeroportul internaţional Ferihegy - Budapesta, închisoarea de maximă securitate „Csilag" din Szeged şi vor avea o zi de documentare într-o structură operativă de la frontiera cu Serbia.

Elevi maghiari la Oradea

Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu" a primit la rândul ei o delegaţie maghiară. Elevii vor face vizite la structurile operative ale Poliţiei de Frontieră Române şi anume aeroportul internaţional  de la Cluj-Napoca , Sectorul Poliţiei de Frontieră  Borş şi Punctul de Contact Oradea şi Artand.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite