UPDATE Victima accidentului din Episcopia a murit aseară, după cinci zile de luptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 18 ani care a fost implicată într-un accident rutier produs sâmbătă seara, după ce mașina în care se afla a derapat și s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului, a decedat aseară, la Spitalul Județean.

ASEARA, ora 21.00

Florian Bodog, managerul spitalului Clinic Județean, ne-a informat că tânăra a murit miercuri seară, în jurul orei 21.00

La patru zile de la producerea accidentului, starea fetei nu s-a îmbunătățit deloc. "Tânăra este în continuare în stare foarte gravă. Respiră cu ajutorul aparatelor. Șansele de supraviețuire sunt minime", a spus, în această dimineață, Florian Bodog, managerul Spitalului Clinic Județean. Șoferul autoturismului în care se afla tânăra a fost internat cu traumatism cranian și toracic însă stare lui este bună.

Prima victimă a carosabilului acoperit de zăpadă

Teribilul accident s-a produs sâmbătă seara, pe strada Matei Corvin, la ieșire din Oradea spre Satu Mare. Autoturismul Volkswagen Golf în care se aflau cele două victime a intrat în depășire pe un carosabil acoperit în totalitate cu zăpadă. Mașina a derapat și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.   

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite