Oradea: Victima din spate de la Real a făcut pușcărie pentru crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odvos Aurel, bărbatul care a fost găsit cu gâtul tăiat marți, în spatele magazinului Real din Oradea, pare să fi fost victima unui boschetar pe care-l bătuse crunt în urmă cu două săptămâni.

CITEȘTE ȘI

UPDATE Cadavru descoperit în vecinătatea unui centru comercial (GALERIE FOTO)

Potrivit informațiilor primite în această dimineață de la Viorel Gavra, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Odvos este un fost pușcăriaș, închis pentru crimă, în urmă cu circa zece ani.

În urmărire
„Avem deja un suspect, pe care l-am căutat aseară la coliba unde locuiește. Ni s-a spus că a fost văzut urcându-se într-un tren, așă că a fost dat în urmărire generală”, a spus Viorel Gavra. Odvos Aurel, în vârstă de 36 de ani, era din Haieu, comuna Sânmartin, dar își făcea veacul prin zona Calea Aradului. „Era o fire extrem de violentă. În urmă cu două săptămâni i-a bătut pe alți doi boschetari, dintre care unul este suspectul crimei”, a subliniat Gavra. Înainte să-i fie tăiat gâtul, victima  l-a lovit cu pumnul pe criminal, scoțându-i doi dinți, pe care anchetatorii i-au găsit la locul crimei.

Citește mai multe în Adevărul de Seară Oradea, de astăzi

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite