Oradea: UPDATE: Victima accidentului de la Beiuş, în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: UPDATE: Victima accidentului de la Beiuş, în stare gravă la spital
Oradea: UPDATE: Victima accidentului de la Beiuş, în stare gravă la spital

Femeia care a supraviețuit accidentului produs ieri dimineață, în apropiere de Beiuș, este în stare gravă.

Astăzi, ora 09.00

Femeia care a supravieţuit accidentului produs ieri dimineaţă, în apropiere de Beiuş, este în stare gravă. Victima, S.L., de 32 de ani, din Căbeşti, era pasager într-un autoturism marca Tico, care a intrat în coliziune cu o autobasculantă. În urma accidentului femeia, singurul supravieţuitor, a suferit răni grave, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

„Femeia este conştientă, starea ei este stabilă. Se află internată la secţia de Terapie Intensivă. Dacă nu apar complicaţii se va face bine”, a declarat pentru Adevărul de Seară, ediţia de Oradea Florian Bodog, directorul Spitalului Clinic Judeţean Oradea. Femeia a suferit răni la cap, la faţă, mandibulă, fractură la vertebre, însă fără să-i fie afectată măduva spinării, şi mai multe răni mai superficiale pe tot corpul. Doi bărbaţi au murit ieri, în jurul orei 09.40, în accidentul rutier care a avut loc la ieşirea din localitatea Remetea spre Petreasa.

Autoturismul Tico în care se aflau cei doi s-a lovit de o autobasculantă. „A.G.C., de 54 de ani, din Oradea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o succesiune de mai multe curbe a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autobasculantă condusă de R.C., de 33 de ani, din localitatea Meziad.

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi un alt pasager, H.M., de 52 de ani, din Remetea, au murit pe loc”, a declarat inspectorul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

CITEŞTE ŞI


Accident groaznic cu doi morți lângă Beiuș

Doi bărbați au murit astăzi într-un grav accident rutier petrecut pe DJ 764, la ieșire din localitatea Remetea. Mașina Tico în care se aflau cei doi s-a lovit de o autobasculantă. "A.G.C., de 54 de ani, din Oradea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o succesiune de mai multe curbe a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autobasculantă condusă de R.C., de 33 de ani, din Meziad. În urma accidentului, șoferul autoturismului și un alt pasager, H.M., de 52 de ani din Remetea, au murit pe loc", a declarat inspectorul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Internată la secția de Terapie Intensivă

Un alt pasager aflat în Tico, o femeie, S.L., de 32 de ani, din Căbești, a suferit răni grave, fiind transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Oradea. "Femeia este conștientă, starea ei este stabilă. Se află internată la secția de Terapie Intensivă. Dacă nu apar complicații se va face bine", a declarat Florian Bodog, directorul Spitalului Clinic Județean Oradea. Femeia a suferit răni la cap, la față, mandibulă, fractură la vertebre, însă fără să-i fie afectată măduva spinării, și mai multe răni mai superficiale pe tot corpul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite