Vezi aici programul mijloacelor de transport în comun, în aceste zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiele vor circula după un program special
Tramvaiele vor circula după un program special

Astăzi şi mâine, chioşcurile Regiei de Transport în Comun Oradea şi mijloacele de transport în comun vor funcţiona după un program special. În schimb,programul operatorului salubritate RER Ecologic Service nu suferă nicio modificare.

Astăzi şi mâine, chioşcurile Regiei de Transport în Comun Oradea şi mijloacele de transport în comun vor funcţiona după un program special. În schimb,programul operatorului salubritate RER Ecologic Service nu suferă nicio moificare.

În cursul zile de azi pe liniile de autobuz 19, 20, 21, 22 şi 23 nu vor circula autobuze, iar pe liniile 25 şi 26 vor circula începând cu ora 12.

Şi punctele de vânzare a tichetelor vor avea program de sărbătoare. Astăz, toate chioşcurile vor fi închise, iar mâine, punctele de vânzare vor fi deschise între ora 09.00 şi 17.00, cu excepţia celui de la Real I, care va avea program între 09.00 şi 21.00 şi a celui de la Carrefour, care va fi închis.

Primăria a anunţat că operaorul de salubritate RER Ecologic Service va desfăşura acţiunile de colectare a deşeurilor reciclabile conform programărilor, chiar şi pe perioada Sărbătorilor Pascale. "Totodată, cetăţenii sunt anunţaţi că RER îşi va desfăşura toate celelalte activităţi, la fel ca în orice altă zi normală de lucru, conform programărilor", se arată într-un comunicat emis de Primăria Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite