Vezi Oradea din balon! Aventura tip Jules Verne s-a mutat în judeţul nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi din colecţia Jules Verne şi vezi oraşul de sus. "Adevărul" şi "Orange" provoacă orădenii în această săptămână la o experienţă inedită  deasupra oraşului în nacela balonului.

Expediţia „5 săptămâni în balon" continuă în această săptămână la Oradea. „Adevărul" şi „Orange" oferă posibilitatea de a vă împlini un vis al copilăriei, acela de a călători precum eroii lui Jules Verne. Orădenii care vor să vadă orașul de la înălțime trebuie să se înscrie în concurs, completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Oradea. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Puteţi câştiga un zbor cu balonul, cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne, moment în care veţi primi şi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi în urma căreia puteţi câştiga un loc în nacelă. Preţul unei cărţi este de 10,99 lei.

Aventura cu balonul

Timp de cinci săptămâni, două caravane Orange călătoresc prin zece oraşe din ţară: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. Balonul va zbura liber prin cele mai frumoase locuri din județ. Un fotograf şi un reporter Adevărul vor fi în nacelă pentru a surprinde aventurile balonului în imagini şi în poveşti.

În această săptămână, aerostatul va survola cinci zone din Bihor. Aventura cu balonul a început astăzi la Suplacul de Barcău, urmând ca mâine expediţia să continue la Aleșd și Marghita. Vineri echipajul se va ridica de la sol la Beiuș și Salonta.

Weekend-ul în schimb este dedicat câştigătorilor concursului care vor fi ridicaţi duminică în nacelă la o înălţime de 50 de metri. În balon vor urca două persoane însoţite de un instructor. Zborul cu balonul cu aer cald reprezintă unul dintre cele mai romantice tipuri de zbor. Este o plutire lină, pe oceane de aer, într-o linişte tulburată doar de vuietul ca de dragon al arzătoarelor.

Aerostatul e recomandabil tuturor celor care au frică de înălţime sau de zbor şi care vor să-şi învingă fobia. Foarte lin, foarte plăcut, zborul cu balonul îţi oferă ocazia să vezi oraşul din aer, nu din spatele unui geam securizat.

Balonul ajunge în Parcul 1 Decembrie

Fii pe fază! Aventura continuă. Caravana 5 săptămâni în balon ajunge în Oradea. Vino în weekend în  Parcul 1 Decembrie din Oradea să vezi orașul de sus, din balon. Înscrie-te în promoție până vineri în orice Orange shop sau Orange store din cele două orașe și poți câștiga un loc în nacelă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ți prietenii să voteze și poți fi unul dintre cei 3 câștigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de București. Urmărește aventurile balonului Orange prin țară în poze și filmări pe ww.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul Adevărul, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite