FOTO-VIDEO Vezi cum a fost primit Dan Diaconescu, preşedintele Partidului Poporului, la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape două ore a întârziat Dan Diaconescu, preşedintele Partidului Poporului, la întâlnirea cu orădenii, care a avut loc la Sala Sporturilor "Antonio Alexe".

Starul campaniei electorale a fost furat de către Dan Diaconescu, preşedintele Partidului Poporului. Deşi oficial campania electorală începe pe 10 mai, prezentaorul OTV şi-a început turneul prin ţară, lansându-şi candidaţii şi adresând cuvinte dure la adresa adversarilor.  Diaconescu a ajuns, ieri seară, la Oradea pentru a lansa candidatul la Primăria Oradea şi pe cel la Consiliul Judeţean.

image
image
image

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

Întâlnirea programată la ora 17.00 a avut loc abia în jurul orei 19.00. Până atunci orădenii, simpatizanţi ai vedetei OTV, s-au îngesuit pentru un calendar ori un steag cu Diaconescu, dovadă că orice atenţie electorală va atrage şi la aceste alegeri lume multă, că doar tot ce se dă pe gratis e de primit.

În timp ce unii orădeni au preferat să-l aştepte pe DD în faţa Sălii Sporturilor, alţii au luat loc în tribunele acesteia. Înarmaţi cu steagul României, cu fulare mov sau pliante cu preşedintele Partidului Poporuului, toţi l-au aşteptat cu nerăbdare pe cel pe care îl primesc în fiecare seară în casă, prin intermediul televizorului.

Florin Condurăţeanu a fost prima vedetă a PPDD-ului care a ajuns la Oradea. A fost primit cu îmbrăţişări, pupături şi chiar flori de către simpatizanţi. "Oradea este o bijuterie a Europei. Aici am sesizat că mâinile care m-au îmbrăţişat sunt aspre de la muncă, sunt mâini aspre care aparţin unor oameni cu suflet mare", a spus în discursul său Florin Condurăţeanu.

Nebunia s-a declanşat când şi-a făcut apariţia Dan Diaconescu. Orădenii au dat năvală peste el, doar gărzile de corp reuşind să-i facă loc, astfel încât să ajungă în Sala Sporturilor.

 12 minute, atât a ţinut discursul acestuia în faţa susţinătorilor. "Oradea este una dintre capitalele corupţiei din această ţară. Primarul Ilie Bolojan nu se mai poate încadra la categoria ciocoi, ci mega-ciocoi, deoarece Selina, firma primarului, a ajuns să câştige toate lucrările, să cumpere pe toată lumea şi chiar sufletele oamenilor", a afirmat Dan Diaconescu.

Nici Radu Ţârle, fostul preşedinte al Consliului Judeţean Bihor, nu a scăpat de acuzele lui Diaconescu, şi acesta fiind încadrat la categoria mega-ciocoi.

Cuvinte de laudă au primit doar cei doi candidaţi ai PPDD-ului la Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor. Este vorba despre Titi Frenţ, şi Ioan Hulea. "Trebuie să îi votaţi pentru că fiecare candidat al PPDD este un Dan Diaconescu local", a spus în încheiere preşedintele PPDD.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite