Focuri de armă şi filtre rutiere în Salonta, din cauza unui bărbat care nu a dorit să fie verificat la graniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Un bărbat de 24 de ani, din Salonta, a lovit un poliţist, după ce a fugit de agenţii de frontieră care doreau să-i verifice maşina, la intrarea în ţară. Tânărul Marius Cristian P. a declanşat o adevărată desfăşurare de forţe, miercuri, 2 noiembrie, care s-a lăsat cu împuşcături şi două filtre rutiere.

Miercuri seara, tânărul încerca să intre în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Salonta, dar a fugit când agenţii de frontieră au dorit să controleze portbagajul maşinii în care se afla. Poliţiştii au făcut un filtru rutier la intrarea în  Salonta, iar fugarul a oprit la semnalele agenţilor, însă s-a răzgândit, demarând în trombă şi rănind un poliţist. Agenţii de frontieră au tras cinci focuri de armă, în plan vertical sub formă de avertisment, însă conducătorul autoturismului nu a oprit.

Oprit cu ajutorul forţelor de intervenţie

Bărbatul a fost prins totuşi miercuri seara, în jurul orei 22.30, cu ajutorul Serviciului Judeţean de Intervenţie şi Protecţie Internă, care a făcut baraje la intrarea şi ieşirea din municipiul Salonta. Marius Cristian P. a fost prezentat deja Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta pentru a se lua măsurile legale împotriva acestuia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite