Vatai Miklos este omul de fier care a reuşit să termine primul triatlonul de la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ironman şi-a desemnat câştigătorii
Ironman şi-a desemnat câştigătorii

Peste 100 de sportivi s-au întâlnit, la sfârşit de săptămână, la Oradea, pentru a lua parte la o nouă ediţie a concursului Ironman. Vatai Miklos din Budapesta, a reuşit să termine cele trei probe ale concursului în 9 ore şi 23 de minute, fiind desemnat Omul de Fier.

Concurenţii înscrişi la cea de-a treia ediţie a concursului Ironman, de la Oradea, au avut de trecut peste trei probe. Startul s-a dat la lacul din localitatea Paleu, unde s-a desfăşurat proba de înot. După ce au înotat 3.800 de metri, sportivii au luat la pedalat alţi 180 de kilometri pe traseul Lacul Paleu - drumul judeţean Paleu - Uilacul de Munte - Cetariu - Cauaceu dus-întors de mai multe ori, după care au avut de alergat 42.2 kilometri, finish-ul fiind în parcul Bălcescu.

Cel care a reuşit să facă faţă cel mai bine acestor probe, să reziste şi să scoată cel mai bun timp a fost Vatai Miklos din Budapesta, care a terminat concursul dup 9 ore şi 23 . Organizatoriii au ţinut să precizeze că pentru prima dată o femeie a reuşti să termine toate cele trei probe, devenind astfel Ironman. Este vorba despre Alina Ursu din Bucureşti, sportiva trecând linia de sosire după 15 ore şi 24 de minute.

Tot sâmbătă s-a desfăşurat şi Half Ironman, aici probele de concurs fiind înjumătăţite. Ciprian Bălănescu, din Timişoara a trecut primul linia de sosire, după 4 ore şi 8 minute.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite