Vasile Blaga: Nu atacați familiile competitorilor voștri politici și nu-i înjurați!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înainte de debutul campaniei electorale, Vasile Blaga, preşedintele Senatului, s-a aflat la Oradea unde a luat parte la lansarea candidaţilor PDL înscrişi în lupta electorală.

Mihai Groza, candidat la Primăaria Oradea şi Radu Ţârle, candidat la Consiliul Judeţean Bihor, ambii din partea PDL, au fost lansaţi în cursa electorală de către Vasile Blaga, şeful de campanie al partidului. El s-a aflat, ieri, la Oradea, unde sala Casei de Cultură a Sindicatelor a devenit neîncăpătoare pentru membrii PDL.

Blaga i-a îndemnat pe PDL-iştii bihoreni să lupte pentru partid, dar bătălia să fie una cât mai corectă. Le-a spus să ducă o campanie pe  proiecte, să discute cu alegătorii şi să nu apeleze la atatc la persoană. „"Pe noi întotdeauna ne-a unit lupta electorală. Nu ştiu cum se face , dar totdeauna când suntem în campanie electorală suntem în opoziţi. Nu atacați familiile competitorilor voștri politici și nu-i înjurați!" le-a spus Vasile Blaga celor prezenţi la eveniment. Totodată, i-a asigurat că dacă îşi vor juca bine cărţile, vor triumfa, la fel ca în urmă cu patru ani.

Mihai Groza, candidatul la fotoliul de primar al Oradei a afirmatcă ştie la ce s-a angajat, şi le-a promis orădenilor ca va fi alături de ei, iar una dintre promisiunile sale constă în reducea preţului la gigacalorie.

Radu Ţârle, până mai ieri, preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor din partrea PNL, a ales să treacă de partea PDL, partid din partea căruia va candidat pentru un nou mandat de preşedinte. El şi-a prezentat realizările celor patru ani, şi a spus că nu i-a fost deloc uşor, mai ales că foştii colegi de partid i-au subminat autoritatea şi de cele mai multe ori s-au împotrivit ideiilor lui.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bihor despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite