Vasile Blaga: “A vrea să distrug partidul e ca şi cum aş vrea să distrug biserica din sat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Demisia deputatului Ştefan Seremi, din fruntea PDL Bihor, a încins spiritele în aceste zile. Preşedintele Senatului, democrat liberalul Vasile Blaga, a ajuns astăzi la Oradea pentru a readuce liniştea în partid.  

Democrat liberalul Vasile Blaga a ajuns astăzi la Oradea pentru a discuta cu membrii partidului despre problemele apărute în ultimele zile, după ce Ştefan Seremi şi-a anunţat demisia din fruntea partidului.

Seremi şi-a motivat decizia ca urmare a neînţelegerilor pe care le-a avut în interiorul partidului atât cu Vasile Blaga cât şi cu Radu Ţîrle, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor. În ce priveşte plecarea lui Seremi din PDL, Vasile Blaga a anunţat că deocamdată acesta nu şi-a prezentat demisia.

În ultimele zile Seremi l-a atacat dur pe Vasile Blaga susţinând că acesta "vrea să distrugă partidul", pentru ca PDL să înregistreze un scor slab în alegerile din acest an şi apoi să declanşeze un congres extraordinar.

Rugat să comenteze aceste afirmaţii, Blaga a spus că "a vrea să distrug partidul e cum aş vrea să distrug biserica din sat". El a mai afirmat că pe parcursul întregului an Seremi nu a avut nicio ieşire publică în care să apere poziţia PDL-ului, partid care a avut de trecut peste multe încercări în ultima vreme.

"A fost un an greu pentru PDL, un an în care am avut inclusiv o convenţie, anul în care am avut de apărat măsurile foarte dure pe care Guvernul nostru a trebuit să le ia şi care din fericire, iată, şi-a arătat roadele.  Ţara este stabilă din punct de vedere economic şi m-aş fi aşteptat ca şi dânsul, ca şi alte organizaţii, să aibă conferinţe de presă mai dese în care să încerce să explice ceea ce s-a întâmplat. Îi doresc domnului Seremi să aibă Sărbători Fericite şi fiecare pe drumul lui", a mai spus Blaga.

Ionel Avrigeanu este noul preşedinte al PDL Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite