Vara începe cu surprize şi promoţii la un mall din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Copilului este sărbătorită la un mall din Ordaea cu zile pline de distracţie şi surprize. Dacă 1 iunie, copiii sunt aşteptaţi să pătrundă în universul magic al Egiptului Antic şi să descopere legende de mult apuse amatorii de antichităţi vor putea participa la o nouă ediţie a celui mai îndrăgit târg. În plus, pe 2 iunie, vizitatorii mall-ului sunt aşteptaţi la Marea Vânătoare de Comori.

În acest an micutii orădeni vor putea sărbători Ziua Copilului cu o călătorie magică în Egiptul Antic.  Cea mai importantă atracţie este o piramida de dimeniuni impresionante care poate fi vizitată de luni până vineri de la 16:00 la 20:00, iar în weekend, între 11.00 şi 13.00 şi 17.00 şi 20.00.

După ce vor descoperi hieroglife şi simboluri egiptene, sarcofage, mumii şi cufere ce ascund comori, copiii vor primi câte un pergament ce deţine o parte dintre secretele Egiptului, iar la ieşirea din piramida vor avea ocazia să se fotografieze cu un personaj emblematic, o mumie egipteană. În plus, ei se pot plimba cu una dintre maşinutele puse la dispoziţie, explorând universul Egiptului Antic compus din cufere şi comori, statuete egiptene şi reproduceri la scară ale celor mai cunoscute artefacte din lumea veche.

Marea Vânătoare de Comori

Sâmbătă, 2 iunie, începând cu ora 11:00, la Era Park are loc Marea Vânătoare de Comori. În cadrul evenimentului cei mici se vor putea distra cu sesiuni de facepainting şi modelaj de baloane şi vor putea participa la curse amuzante de maşinuţe. În plus, în comorile ascunse in interiorul galeriei comerciale, vizitatorii vor putea găsi premii surpriză: 50 de vouchere de cumpărături, 50 de ursuleţi de pluş şi 50 de ore de joacă gratuită.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite