Vânătoarea de taximetriști fără autorizație s-a lăsat cu victime colaterale, la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetriștii orădeni au fost verificați astăzi, de către polițiști
Taximetriștii orădeni au fost verificați astăzi, de către polițiști

Ziua de vineri i-a purtat ghinion unui taximetrist orădean în vârstă de 26 de ani. Încercând să se sustragă controlului polițiștilor, acesta a accelerat și nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a intra pe o stradă laterală. A accidentat o orădeancă în vârstă de 78 de ani, după care a fugit, abandonând autoturismul. A fost prins însă imediat, de către o patrulă de jandarmi.

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 10.00, în timpul desfăşurării unei acţiuni comune a poliţiştilor și reprezentanţilor Primăriei Oradea pentru identificarea taximetriştilor care nu posedă documente legale. „C.L.D., de 26 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Arad, în încercarea de a se sustrage de la control, a accelerat şi nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a intra pe o stradă laterală. Astfel, a accidentat-o uşor pe orădeanca P.F., de 78 de ani, care era angajată în traversarea străzii pe la colţul intersecţiei. După acroşaj, conducătorul auto a părăsit locul accidentului şi, la aproximativ 300 de metri, a abandonat autoturismul şi a fugit, fiind depistat de o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, care efectua serviciul de patrulare în zonă", relatează Alina Dinu.

Nu avea atestat

Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă atestat pentru taximetrie. Septuagenara, victimă a acroşajului, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora nu a rămas internată în spital. Cercetările în cauză continuă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite