Valerian Șipoș a contestat concursul pentru șefia Brigăzii de Crimă Organizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul pentru ocuparea funcției de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea a fost contestat de comisarul șef Valerian Șipoș, cel care a fost numit interimar, după retragerea comisarului șef Nicolae Stamate.

Concursul a avut loc luni. Alături de Valerian Șipoș, la examen s-a prezentat și comisarul Mugurel Poinar, adjunctul Poliției Municipiului Oradea. "Întrucât nu s-au respectat condițiile impuse de lege am depus contestație. Contracandidatul meu nu corespunde fișei postului", a declarat pentru Adevărul de Seară comisarul șef Valerian Șipoș. El a precizat că a fost numit interimar pentru o perioadă de șase luni, iar mandatul lui a expirat la sfârșitul lunii noiembrie. Comisarul șef Valerian Șipoș lucrează de zece ani în crimă organizată. A fost pe rând șef de birou, adjunct de brigadă și șef al BCCO Oradea. În anul 2007 a fost detașat la Cluj, la șefia brigăzii. "Avem rezultate bune, suntem printre primele brigăzi din țară, chiar dacă avem oameni mai puțini", a spus polițistul. Acesta susține că are susținerea oamenilor din subordine. El a precizat că până la soluționarea contestației numirea noului șef este blocată.

Comisarul Mugurel Poinar a fost din martie 2005 şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Oradea, iar în 2006 a obţinut titlul de "Poliţistul anului" în judeţul Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite