VIDEO A fost reţinută profesoara care a jefuit o casă de schimb valutar la Oradea. Vezi imagini din timpul jafului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurica Ivan, autoarea jafului de la casa de schimb valutar din Oradea, îşi va petrece următoarele 29 de zile în spatele gratiilor. Decizia a fost luată de către magistraţii Judecătoriei Oradea care au emis pe numele acesteia un mandat de arestare, femeia fiind acuzată de tâlhărie.

Aurica Ivan (55 de ani), fost cadru didactic la o şcoală din Oradea, a venit de câteva zile, în Oradea, la părinţi. Ea fusese operată în urmă cu câteva săptămâni la pancreas şi a decis să vină să se recupereze, şi să petreacă mai mult timp cu părinţii aflaţi în etate.

Nimeni nu poate înţelege ce a determinat-o să atace casiera unui schimb valutar din Oradea. Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă, înainte de ora 10.00, pe bulevardul Dacia. Casiera ieşise să schimbe preţutrile de pe afiş, momnent în care femeia a intrat cu intenţia de a fura banii. Casiera a văzut-o şi a încercat să o oprească între cele două iscându-se o încăierare. Încercând să scape, femeia a atacat-o cu un cuţit pe casieriţă şi a rănit-o, după care a fugit, fiind rănită la rândul ei în timpul altercaţiei.

Victima a declanşat imediat butonul de alarmă, iar un trecător a sunat la 112, agresoarea fiind prinsă în scurt timp de un echipaj al Poliţiei municipiului Oradea. A fost audiată mai multe ore atât de către poliţişti cât şi de către judecători, în această seară, magistraţii Judecătoriei Oradea au decis să o aresteze pentru 29 de zile, fiind acuzată de tâlhărie.

 Tatăl agresoarei, un orădean în vârstă de 82 de ani, nu crede nici acum că fiica lui a fost capabilă de aşa ceva. El nu ştia că aceasta ar avea probleme financiare, ba chiar credea că are o situaţie materială destul de bună. "Din câte ştiu eu fiica mea nu are probleme cu banii. Nu cred că poate fi capabilă de aşa ceva", ne-a mărturisit orădeanul.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite