S-a apucat de muzică la 30 de ani şi ar putea ajunge „Vocea României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Patai ar putea ajunge „Vocea României“
Robert Patai ar putea ajunge „Vocea României“

Robert Patai, un orădean în vârstă de 33 de ani, absolvent de ştiinţe juridice, a făcut furori în rândul membrilor juriului de la „Vocea României", interpretând piesa „Purple rain" a lui Prince. Marius Moga, Loredana Groza şi Horia Brenciu s-au „bătut" pentru el, ceea ce reprezintă deja un succes. Află aici de ce a ales Robert să intre în echipa lui Horia.

Deşi avea 12 ani când şi-a dat seama că are voce, nimeni nu l-a încurajat pe Robert să-şi cultive talentul sau să aspire la o carieră în muzică. Aşa se face că a studiat dreptul şi s-a înscris chiar şi la  filosofie, devenind elev al Şcolii de Arte Francisc Hubic abia pe la 30 de ani. „La 28 de ani, Dutka Andras, patronul de la Blue Monday, m-a auzit cântând şi m-a încurajat să o iau pe drumul acesta. În luna iunie a acestui an am terminat studiile de canto, iar apoi m-am mutat la Bucureşti, pentru o carieră muzicală. În prezent cânt în cluburi şi colaborez cu diferite trupe", a povestit, pentru oradea.adevarul.ro, talentatul orădean.

A pariat pe Brenciu

Întrebat de a ales să intre în echipa lui Marius Moga, Robert Patai a spus că, pe moment, i s-a părut că Horia Brenciu îl doreşte cel mai mult în echipa sa. „Am vrut să fiu cu cineva care mă vrea cu adevărat", a spus Robert. În urmă cu un an acesta a mai participat la un concurs de talente în Ungaria, dar nu a ajuns prea departe. La audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României" a ales să cânte „Purple rain", fiindcă e o melodie care îl pune în valoare şi care îl reprezintă.

Artistă completă

O altă orădeancă talentată, care a impresionat juriul la „Vocea României" este Loredana Căvăşdan, în vârstă de 21 de ani. Aceasta a absolvit anul acesta actoria la Bucureşti. În 2008 orădeanca a participat la Megastar, unde a ajuns printre ultimii patru concurenţi. Interpretând la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României" melodia „Are You Gonna Be My Girl" a celor de la JET, Loredana i-a făcut pe toţi cei patru membri ai juriului să se întoarcă, însă l-a ales ca „antrenor" pe Marius Moga. Indiferent care va fi evoluţia sa în emisiunea-concurs de la Pro Tv, Loredana are un viitor asigurat ca artist. Are deja o trupă de pop-rock, intitulată „Life on Mars", cu care cântă prin cluburile din capitală. În plus, joacă la Teatrul Metropolis şi la Teatrul Naţional de Operetă. „Eu îmi trăiesc deja visul", a spus astăzi, Loredana Căvăşdan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite