Oradea: VIDEO Jaf cu un pistol de jucărie, la o stație OMV (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: VIDEO Jaf cu un pistol de jucărie, la o stație OMV (UPDATE)
Oradea: VIDEO Jaf cu un pistol de jucărie, la o stație OMV (UPDATE)

O stație OMV din Oradea a fost jefuită azi noapte de un agent de pază, cu ajutorul unei brichete în formă de pistol.

ora 13.30 Agentul de pază Grigore Berciu a fost arestat pentru a perioadă de 29 de zile. Acesta și-a recunoscut fapta în fața magistraților.

Duminică, aproape de miezul nopții, un bărbat deghizat cu o cagulă a intrat în incinta stației OMV de pe Bulevardul Decebal a amenințat casiera și a obligat-o să-i dea toți banii din încasări. Bărbatul a reușit să fugă cu 2.300 de lei. Casierița, Camelia Monenciu, a apăsat imediat butonul de panică, astfel că au fost anunțate firma de pază și poliția.

Prins la scurt timp

 Echipajele firmei de protecție și pază Spartan și cele ale poliției au reușit să-l prindă la scurt timp pe suspect. "L-am prins cam la zece minute de la declanșarea alarmei, pe strada Tudor Vladimirescu, la fosta fabrică de mobilă", povestește Mircea Țucudean, patronul firmei de pază și protecția Spartan. Acesta spune că totul s-a terminat bine datorită faptului că casierița nu s-a pierdut cu firea în momentul în care a fost atacată. "În momentul reţinerii, asupra suspectului au fost găsite o brichetă tip pistol, un spray lacrimogen şi suma de 2.300 lei, care tocmai fusese sustrasă din benzinărie", spune comisarul șef Liviu Popa, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Prezentat instanței

Atacatorul este Grigore Berciu, de 27 de ani,cu domiciliul în Cluj-Napoca. Acesta este angajat ca și agent de pază la firma G4S, una dintre ele mai mari firme de transport de valori din țară. Bărbatul a fost reținut de polițiști și în acest moment se află în fața magistraților Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/septembrie/imagini talharie - camera de supraveghere.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite