VIDEO O româncă a făcut furori aseară la Megastar Ungaria cu melodiile trupelor Aerosmith și Pussycat Dolls

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renata Tolvai
Renata Tolvai

Renata Tolvai este la un pas distanţă de a câştiga titlul de Megastar Ungaria Internaţional. Aseară, Renata a reuşi din nou să impresioneze juriul care a salvat-o, deşi nu primise suficiente voturi din partea publicului. Renata a „scăpat" aseară totodată de o concurentă de temut, cea care de-alungul emisiunii a strâns punctajul maxim din partea telespectatorilor.

Renata Tolvai a reuşit aseară să impresioneze din nou juriul de la Megastar Ungaria Internaţional. Printre melodiile pe care a pariat orădeanca aseară au fost "Crazy" de la Aerosmith şi "Hush Hush" de la Pussycat Dolls. Membrii juriului, impresionaţi de interpretarea orădencei au susţinut că Renata a avut cea mai bună evoluţie din concurs îmbunătăţindu-şi performanţa de fiecare dată.

Câștigă un contract în Ungaria

Dacă va trece cu succes de emisiunea de vinerea viitoare de la TV 2 Ungaria, Renata va avea șansa de a câștiga un contract de un an cu o casă de discuri, cazare în centrul Budapestei, o mașină și o excursie pe o insulă exotică. Pentru ca visul ei să se împlinească, Renata are nevoie de votul românilor. Aceștia o  pot vota pe tânăra artistă, trimițând un sms la numărul 1288, cu textul Renata.



                                   Dă Click pe poză pentru o fotogalerie

Renata Tolvai

Îndrăgostită de muzică

Renata spune că încă de când era doar de-o şchioapă îi plăcea să cânte şi să fie în centru atenţiei. Părinţii au încurajat-o mult în acest sens atât moral, cât mai ales prin faptul că îi cumpărau microfoane de jucărie, iar mai târziu microfoane adevărate. "Cânt de la doi ani, iar părinţii mei m-au încurajat tot timpul să urmez o carieră muzicală. În acest sens m-au dus încă de mică la tot felul de concursuri pentru copii talentaţi, apoi cum am crescut am început să particip la concursuri serioase", povesteşte Renata.  Coverurile pe care le preferă Renata fac parte din genurile musicale POP, R&B sau jazz. De doi ani încoace Renata a mai descoperit un gen musical care îi place, este vorba despre muzica rock. „Am o foarte bună prietenă care ascultă mult rock şi chiar dacă până ce am cunoscut-o pe ea nu mi-a plăcut acest gen, acum îl iubesc. Am şi cântat rock dar nu mi se potriveşte la fel de bine ca şi celelalte genuri abordate de mine. Prefer să ascult rock şi să cânt ceea ce mă prinde cel mai bine", spune cântăreaţa.

Locul II la Mamaia

Renata a participat la primul ei concurs foarte serios în 2006 la Arad la „Pop star", unde a obţinut trofeul, şi la Oradea la concursul „Tinere Talente", unde a reuşit să ajungă pe primul loc. Tot în România ea s-a mai clasat pe locul I la concursul naţional „Stelele Cetăţii" din Deva şi locul II la concursul de la Mamaia. „La Mamaia am stat două luni, timp în care cei 20 de concurenți care am fost aleşi am repetat cu orchestra în fiecare zi. A fost o experienţă extraordinară pentru mine", spune Renata.

Visează să cânte în America

Înainte de a avea oportunitatea de a câştiga un contract cu o casă de discuri din Budapesta, Renata visa să urmeze cursurile  Facultăţii de Muzică din Boston şi mă pregătesc serios în acest sens. În toamnă voi susţine un examen de admitere în Germania. Dacă reuşesc să iau examenul, părinţii mei vor veni cu mine în America.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite