CONCEDIU DE VEDETĂ Băieții de la Hotel FM își fac concediul în tabere de dans și pe malul Mării Negre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Bryan și Gabriel Băruță au decis ca anul acesta să-și petreacă zilele de vacanță pe meleaguri autohtone. Dacă David Bryan petrece câteva zile într-o tabără de hip-hop, în apropiere de Băile Felix, Gabriel Băruță s-a decis să petreacă vacanța pe litoral, în stațiunea Mamaia, alături de familie.

Vara aceasta băieții de la Hotel FM au decis să-și dedice majoritatea timpului noului album. "Lucrăm la noul nostru album și ne pregătim pentru concerte și echipamente. Într-o lună, David se va muta la București", spune Gabriel Băruță.
Chiar dacă se anunță o vară agitată, băieții încearcă să îmbine utilul cu plăcutul și să-și găsească timp și pentru relaxare. "Anul acesta particip cu o piesă în concurs la Festivalul de la Mamaia, la secțiunea compoziție și voi profita de concurs pentru a petrece câteva zile pe litoral cu familia", spune Băruță. "Despre piesă nu pot spune mai multe momentan, dar vă pot spune că va fi cântată de un orădean", susține compozitorul.

Dacă Băruță se pregătește să surprindă publicul cu o apariție nouă, David Bryan s-a restras deja pentru o săptămână, în apropiere de Băile Felix, într-o tabără de dans. David a plecat alături de trupa de copii Noemi's Hip Hop. "Timp de o săptămână mă trezesc în fiecare zi la șase dimineața, alerg o oră și îmi petrec restul zilei cu lecții de dans, jocuri și competiții. Copiii sunt împărțiși în trei echipe și eu sunt liderul uneia dintre ele. Vreau să fiu sigur că echipa mea va fi câștigătoare", le împărtășește David Bryan fanilor de pe facebook.

Vezi aici poze cu David Bryan în tabără.

image
image
image
image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite