Urmărire ca-n filme în Oradea: A gonit prin oraș cu polițiștii și luptătorii pe urme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii rutieriști au avut parte de adrenalină în această dimineață, când un șofer orădean a refuzat să oprească mașina la semnalele acustice și sonore. Șoferul a gonit din localitatea Oșorhei până în Oradea, cu echipajul de poliție pe urmele lui. Polițiștii au reușit să-i blocheze calea, iar bărbatul a refuzat să iasă din mașină, blocând ușile. Pentru a-l scoate a fost nevoie de intervenția luptătorilor Servi

Incidentul s-a petrecut astăzi dimineață, la ora 5.00, când un un echipaj al poliţiei rutiere a efectuat un semnal de oprire unui autoturism din trafic. Șoferul însă nu a oprit mașina. „Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul acustic şi luminos, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea acestuia pe direcţia D.N. 1 - localitatea Oşorhei - B-dul Dimitrie Cantemir din Oradea", spune purtătorul de cuvânt Alina Dinu.

Blocat în mașină

În Oradea, polițiștii au reușit să-l blocheze pe strada Crinului, cu sprijinul unui echipaj de ordine publică. În acel moment însă, orădeanul s-a blocat în mașină.  După 15 minute, au sosit la fața locului luptătorii Serviciului de Intervenție Rapidă și au reușit să scoată șoferul. Bărbatul de 39 de ani, avea permisul suspendat din anul 2008.

Cercetările continuă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite