Universitatea Oradea „se vinde” liceenilor din județ, printr-un târg de două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul va avea loc în noua sală de jocuri a UO
Târgul va avea loc în noua sală de jocuri a UO

Joi debutează la Oradea Târgul de Ofertă Educațională 2010, eveniment prin care Universitatea din Oradea încearcă să-și promoveze programele de studii.  Târgul se încadrează în cea de-a treia ediție a „Zilelor Porților Deschise", de la universitatea orădeană.

Pentru a-și asigura aportul de vizitatori, conducerea Universității din Oradea (UO) va asigura transportul liceenilor din orașele din județ (Ștei, Beiuș, Aleșd, Salonta, Valea lui Mihai și Marghita), la târgul care va avea loc în Sala de Jocuri Sportive a UO. Pe parcursul zilelor de joi și vineri, între orele 12.00 și 17.00, absolvenții de liceu vor putea analiza ofertele facultăților din Oradea, precum și laboratoarele şi sălile de curs din campusul universitar.

Licență și masterat

„La târgul din acest an sunt invitaţi să participe toţi elevii claselor terminale din liceele orădene  precum şi absolvenţii programelor de studii de licenţă din cadrul UO. Participanţii la târg se vor putea informa la standuri cu privire la cărţile, revistele şi cursurile editate de colectivele didactice ale facultăţilor", informează Olimpia Popoviciu, reprezentanta biroului de comunicare al UO.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite