Universitatea Oradea și-a deschis porțile pentru elevii care se pregătesc de admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Târgul de facultăți se desfășoară la această oră în Sala de Jocuri Sportive a Universității și va dura până la ora 16.00. La târg sunt așteptați atât elevii de liceu din an terminal, cât și cei din clasele a unsprezecea, şi studenții care vor să se înscrie la master.

Universitatea Oradea și-a deschis porțile pentru elevii din clasa a XI-a și a XII-a care vor să se se înscrie la facultate, dar și pentru studenții interesați de masterat.

Cele 18 facultăți pentru care pot opta elevii sunt: Facultatea de Arhitectură și Construcții, Facultatea de Arte Vizuale, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Energetică, Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică, Facultatea de Istorie, Geografie și Relații Internaționale, Facultatea de Litere, Facultatea de Medicină și Farmacie, Facultatea de Muzică, Facultatea de Protecția Mediului, Facultatea de Științe, Facultatea de Știinte Economice, Facultatea de Știinte Juridice, Facultatea de Știinte Politice și Științele Comunicării, Facultatea de Științe Socio-Umane, Facultatea de Teologie Ortodoxă "Episcop Dr. Vasile Coman", Facultatea de Textile și Pielarie.

La 11 facultăți din cele 18, înscrierea se face pe bază de dosar. În schimb, la Facultatea de Muzică, Arte Vizuale, Teologie Ortodoxă, Medicină și Farmacie Arhitectură, Educație Fizică și Științe Socio-Umane, există probe eliminatorii și teste de admitere.

O noutate pentru admiterea la licenţă din acest an este că Facultatea de Arte Vizuale va avea o nouă specializare: Modă şi design vestimentar.

Universitatea din Oradea va continua campania de promovare a facultăților orădene și în liceele din Oradea și din Bihor. În plus, elevii care sunt interesați de Universitatea ar putea beneficia de transport gratuit în toamna acestui an, când se vor face noi prezentări ale facultăților.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite