Universitatea Oradea are un nou Senat! Vezi aici care cadre universitare au fost validate ca membri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea din Oradea
Universitatea din Oradea

Vineri a avut loc ultima şedinţă a membrilor în exerciţiu ai Senatului Universităţii Oradea. Aceştia s-au întâlnit ca să valideze noua echipă de 57 de cadre didactice şi 19 studenţi, care vor „guverna" pe viitor instituţia de învăţământ universitar. Următorul pas în organizarea senatului este alegerea preşedintelui, pe data de 29 februarie.

Printre membrii Senatului se găsesc Andrei Luncan, fostul arhitect şef al Oradiei, cadru didactic la Facultatea de Construcţii, care a întrunit 339 de voturi, Ioan Horga, decan al Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, cu 313 voturi, Marcel Boloş, director al Direcţiei de Management Proiecte cu Finanţare Europeană din Primăria Oradea şi Florian Bodog, de la Facultatea de Medicină şi Farmacie, care a adunat 438 de voturi.

Cu ocazia întrunirii forului de conducere a Universităţii s-a decis şi programarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Senatului, care vor avea loc pe 29 februarie.

„Preşedintele Senatului trebuie să fie membru al acestuia. Având în vedere că vineri a fost validat noul Senat, termenul avut la dispoziţie de potenţialii candidaţi pentru depunerea candidaturilor este destul de scurt, aşa încât, s-a decis amânarea alegerilor pe 29 februarie. Astfel, candidaturile se pot depune la registratura UO, până marţi, 14 februarie 2012, ora 15", se spune într-un comunicat al Universităţii Oradea.

Cei interesaţi să afle toţi membrii senatului, pot accesa pagina de Internet a instituţiei de invăţământ superios la www.uoradea.ro, la butonul Alegeri academice 2011 - 2012.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite