Oradea: Candidați puțini la Universitatea Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Candidați puțini la Universitatea Oradea
Oradea: Candidați puțini la Universitatea Oradea

Aproximativ cinci mii de persoane s-au înscris până azi, pentru a susține concursul de admitere, la Universitatea din Oradea. Pentru majoritatea facultăților, astăzi a fost ultima zi de înscrieri, pentru sesiunea din iulie.

Având în vedere faptul că anul acesta Universitatea Oradea a scos la concurs 7.295 locuri pentru studii de licență, dintre care 1.628 bugetate, numărul persoanelor înscrise nu este unul îmbucurător. Prin urmare, patru facultăţi au solicitat prelungirea perioadei dedicate înscrierilor.

Termen prelungit

Potrivit informațiilor primite de la Olimpia Popoviciu, purtător de cuvânt la Universitatea Oradea, este vorba despre Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, Facultatea de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, Facultatea de Textile şi Pielărie - care vor prelua dosare de înscriere şi în zilele de luni, 27 iulie şi marţi, 28 iulie, și Facultatea de Protecţia Mediului, care va continua înscrierile în perioada 25 - 28 iulie. De sâmbătă până marți va avea loc susţinerea probelor, la specializările unde se organizează probe de concurs. "În cadrul UO există 7 facultăţi care susţin probe de concurs la Admiterea 2009", spune Olimpia Popoviciu. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite