Un tânăr fără permis a furat trei mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Marghita prins un tânăr bănuit că ar fi sustras trei autoturisme, pe care le-ar fi condus fără permis.Mașinile au fost găsite de oamenii legii, avariate.

"Poliţişti din Popeşti au fost sesizaţi luni că persoane necunoscute au sustras trei autoturisme din localităţile Popeşti, Voivozi şi Sacalasău. Cele trei autovehicule sustrase au fost lăsate de proprietari parcate în faţa imobilelor în care aceştia locuiesc. La scurt timp de la primirea sesizării, în urma cercetărilor, cele trei autoturisme sustrase au fost găsite abandonate şi avariate pe drumul judeţean 191 B, în localităţile Popeşti, Derna şi Sălişte", spune subcomisar Ioana Indrieș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Suspectul în cazul furtului celor trei autoturisme este SND, de 21 de ani, din localitatea Picleu. Poliţiştii au stabilit că tânărul este suspectat că ar fi sustras din interiorul celor trei autoturisme mai multe bunuri, care ulterior au fost găsite la domiciliul acestuia. "Tânărul este bănuit că ar fi condus cele trei autoturisme fără a poseda permis de conducere", precizează subcomisarul Ioana Indrieș.

Tânărul a fost arestat pentru 29 de zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite