Un tânăr bihorean îi dă în judecată pe mascați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul este în spital de trei zile, după ce o trupă specială a poliției l-a sancționat pentru tulburarea liniștii publice și l-a amendat cu 1.000 de lei. Și plin de răni, și cu banii luați, Ciprian Chebeleu crede că mascații au făcut exces de zel.  

Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital după ce, vineri noapte, în timp ce-și sărbătorea ziua de naștere, a tulburat liniștea publică. Fiindcă se afla în stare de ebrietate, a deranjat câteva tinere pe ringul de dans dintr-un club, motiv pentru care a fost scos din local, pentru discuții, de către un bodyguard. După ce a ieșit din club a fost preluat de către o trupă specială de la Serviciul de Intervenţie Rapidă. Fiind beat și exaltat, polițiștii spun că ar fi spart câteva sticle de băutură într-o stație de tramvai din centru și ar fi avut un comportament agresiv la adresa mascaților. Aceștia au reacționat prompt, astfel încât tânărul se află și astăzi la Spitalul Județean, unde a fost internat sâmbătă seară. „Leziunile s-au produs prin lovire repetată cu corpuri dure, comprimare cu degetele și mâna și cădere pe un plan dur", se arată în certificatul medico-legal, întocmit de medicul legist Camelia Buhaș. Pe deasupra, potrivit informațiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean, scandalagiul s-a ales și cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru scandal în loc public şi opunere la intervenţia poliţiei. „Avocatul lui Ciprian a depus astăzi plângere la parchet, împotriva mascaților care l-au agresat", a spus Mihai Pârvuleț, martor la evenimentele de vineri noapte și prieten cu Ciprian Chebeleu.

 Nu e un tip periculos

Ciprian Chebeleu este student la arhitectură și nu pare a fi un tip periculos. „Nu sunt bătăuș. Nu fac nici măcar sală", spune tânărul. Prietenii săi, martori la bătaile care i-ar fi fost aplicate în repetate rânduri de către mascați, cred că Ciprian a fost agresat fără temei, având în vedere că nu reprezenta un pericol public. Nici chelnerițele din clubul din care a fost scos nu  dau vina pe Ciprian. „Este client fidel. Fiind beat a vărsat un pahar, pe ringul de dans. De aceea am cerut să fie scos din local", spune Nora Iles, chelneriță.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite