Un tânăr a fost târât de un TIR 80 de kilometri, din Bihor până în judeţul Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui tânăr accidentat mortal în localitatea bihoreană Valea Mare de Criş a fost descoperit pe raza localităţii Gârbău, din judeţul Cluj, la 80 de kilometri de locul accidentului. Poliţiştii bănuiesc că victima, care conducea un moped, a fost acroşată de un TIR şi târâtă până în localitatea clujeană. Oamenii legii nu au găsit încă şoferul ­TIR-ului implicat în accident.

Cristian Modog (31 de ani) din Cetea, mergea joi cu mopedul spre fabrica unde muncea de mai bine de zece ani, în Valea Mare de Criş. Făcea zilnic naveta până la locul de muncă. Din primele cercetări ale poliţiştilor, scuterul cu care se deplasa tânărul a fost acroşat de un microbuz care circula pe ruta Cluj-Oradea. „Şoferul  microbuzului nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil acoperit cu zăpadă - şi a acroşat din spate mopedul condus de tânărul din Cetea. În urma impactului, conducătorul mopedului a fost proiectat pe contrasens, unde a fost accidentat de un TIR al cărui conducător nu s-a oprit la faţa locului după producerea accidentului", a declarat inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Imediat după accident, şoferul microbuzului a anunţat poliţia, care a ajuns la faţa locului, însă nimeni nu a găsit cadavrul mopedistului. Potrivit informaţiilor furnizate de poliţişti, şoferul microbuzului nu a văzut unde a fost proiectată victima.

După mai bine de o oră, poliţiştii din judeţul Cluj au fost anunţaţi că pe DN 1, pe raza localităţii Gârbău, este cadavrul unui bărbat, posibilă victimă a unui accident. „Poliţiştii au stabilit că este cadavrul tânărului accidentat de microbuz în judeţul Bihor", a precizat Alina Dinu. Oamenii legii încearcă acum să găsească ­TIR-ul care se presupune că l-a târât pe mopedist mai bine de 80 de kilometri. „Avem mai multe piste pe care mergem. Nu putem da detalii, pentru că este vorba de un caz cu autor necunoscut. Sperăm să-l prindem pe şoferul TIR-ului cât mai repede", a menţionat reprezentantul IPJ Bihor.

Poliţiştii iau în calcul două ipoteze

Alina Dinu a mai precizat şi faptul că există două ipoteze care-l privesc pe şoferul de TIR. „Prima variantă este că şoferul nu l-a văzut pe mopedist plonjând sub roţile ­TIR-ului, a doua ar fi că văzuse tot ce s-a întâmplat, dar a preferat să fugă de la locul accidentului", a adăugat Dinu.Vestea morţii lui Cristian i-a şocat pe cunoscuţi şi pe apropiaţi. ­„L-am cunoscut de multă vreme. Am fost coleg cu el la fabrică, era unul dintre cei mai vechi şi mai buni angajaţi. Era un om deosebit", a declarat Ovidiu Olar, fost coleg cu Cristian Modog. Băiatul era cunoscut ca fiind unul liniştit, modest şi timid. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite