Ultimele competiții din cadrul proiectului "Bihorul în mișcare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul "Bihorul în mișcare" demarat de Direcția de Sport se apropie de final. S-au stabilit finaliștii în competițiile de baschet și handbal.

Mâine, de la ora 15.00, la sala de sport a școlii generale Oltea Doamna se va disputa finala în competiția de baschet feminin. Pentru mingi de baschet, diplome, medalii și cupe vor lupta echipele Scolii generale din Salonta, școlii 11 din Oradea și echipa gazdă de la Oltea Doamna. Miercuri, de la ora 14.00, la sala de sport a Colegiului Tehnic Traian Vuia vor avea loc jocurile din grupe, în cadrul Cupei Municipiului Oradea la baschet masculin, iar joi, de la ora 16.00 pe parchetul aceleași săli vor păși echipele formate din sportivi legitimați și nelegitimați.

Vineri, între orele 13.00 -20.00, la Colegiul Emanuil Gojdu se va disputa finala competiției de baschet masculin, clasele VII-VIII. La această etapă a proiectului Bihorul În mișcare vor participa echipele colegiilor naționale Iosif Vulcan, Mihai Eminescu și Emanuil Gojdu, precum și ale Liceului Ady Endre și școlii generale Oltea Doamna.

Primii finaliști au fost premiați la sfârșit de săptămână

La Aleșd a avut loc finala în competiția de handbal masculin, pentru clasele V-VI. Echipa din localitate s-a impus cu 16-8, în fața echipei din Otomani, 14-2 în fața celor din Salonta și cu 13-7 în fața echipei școlii din Sânmartin. Pe locul II s-a situat echipa din Otomani, pe locl III, echipa din Sânmartin, iar pe IV - Salonta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite