Ultimele tendințe în materie de mobilă și grădină, accesibile orădenilor la Era Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua ediție a târgului de mobilă și decorațiuni interioare DecoMobila se desfășoară în acest weekend, la Era Shopping Park. Orădenii care au bani puși „la saltea" își pot cumpăra, la prețuri promoționale, mobilier și obiecte de decor. Cei pasionați de grădinărit găsesc flori și accesorii pentru amenajări exterioare, la târgul DecoFlora.  

„Orădenii în căutarea unui obiect de mobilier achiziționat direct de la producător sau a unor flori și decorațiuni care să le facă, la început de primăvară, grădina sau terasa mai colorate, sunt așteptați să participe, între orele 12-20, la târgul DecoMobila și la expoziția cu vânzare DecoFlora", spune Paul Aparaschivei, responsabil relații publice. Cele două evenimente își propun să le ofere tuturor vizitatorilor exponate speciale, care să le reorganizeze ambientul de acasă și să îl facă mai primitor.

Pentru casă și grădină

La DecoMobila participă expozanți din întreaga țară, cu cele mai noi piese de mobilier pentru bucătărie, hol, living, dormitoare și camere de tineret pe care le dețin. „Cea mai mare parte a produselor expuse la târgul de mobilier sunt realizate din lemn masiv, reprezentând adevărate obiecte de artă decorative", subliniază Paul Aparaschivei. Orădenii care sunt pasionați de flori și grădinărit vor găsi în cadrul expoziției DecoFlora plante de grădină, piatră ornamentală, mobilier de grădină, pavaje, flori, echipamente de grădinărit, piscine sau echipamente pentru realizarea de iazuri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite