Ultima nuntă din acest an a avut loc astăzi la Casa Tineretului din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tineri însurăței
Tineri însurăței

O pereche de tineri din Oradea și-a unit destinele în preajma Anului Nou. Este ultima nuntă oficiată în Oradea în acest an. Următoarele nunți vor putea fi programate abia începând cu data de 4 ianuarie.

Ultima nuntă din an a avut loc astăzi, de la ora 15.00, la Casa Tineretului. În urmă cu două zile a avut loc o altă nuntă, de această dată la Primăria Oradea, în sala mare. Tinerii care vor să-și unească destinele nu se mai pot programa pentru oficiul stării civile abia anul viitor, începând de luni. În prima săptămână de muncă din 2009, în doar cinci zile (5- 9 ianuarie), s-au programat 602 căsătorii. Cei mai mulţi orădeni au ales ziua de 4 iulie şi luna iulie în general, pentru a-şi uni destinele în faţa legii.

Pentru cei care vor să oficieze nunta în Oradea există trei posibilităţi: Sala Traian Moşoiu a Primăriei, unde aveţi la dispoziţie 30 de minute şi preţul este cel mai piperat - 280 de lei, Sala Forum de la Hotelul Dacia Continental, unde pentru 30 de minute nu trebuie să plătiţi mai mult de 200 de lei, şi aveţi şi câte un pahar de şampanie înclus, şi, ultima variantă, gratuită, la Casa Tineretului.

Orădenii preferă să se căsătorească la Casa Tineretului din cartierul Ioşia Nord, pe locul doi în topul preferinţelor este sala Traian Moşoiu din clădirea Primăriei Oradea, urmată de sala Forum a Complexului Dacia-Continental .

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite