PE URMELE MIHAELEI RĂDULESCU O orădeancă vrea să fie următoarea divă a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romana Farcaş, pe care orădenii o ştiu de la postul local de televiziune TVS, are toate şansele să ajungă asemenea Mihaelei Rădulescu, o divă TV în toată regula. Orădeanca participă la concursul Next Diva de la Euforia TV, unde marele premiu este o emisiune proprie, pe un canal naţional.

Romana Farcaş are 22 de ani şi face un master în producţie media, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Tânăra are toate atuurile pentru a face carieră în televiziune, având în vedere faptul că, în paralel cu facultatea de jurnalism, a lucrat un an la TTV şi trei ani la TVS, unde a prezentat emisiuni de divertisment şi lifestyle. În plus, este şi iubită de fotbalist, ceea ce s-a dovedit că este o rampă de lansare în media românească.

Emisiunea ei preferată este  „Acces direct”, prezentată de Simona Gherghe, de la Antena 1

image

În faţa juriului de la show-ul TV de la Euforia, Romana a spus că ar vrea să prezinte o emisiune de genul „Acces Direct", reuşind să o facă pe Andreea Bănică să spună despre ea că este, în mod evident, o fată inteligentă. Romana o are ca exemplu pe Mihaela Rădulescu, pe care a cunoscut-o în urmă cu aproximativ doi ani. „I-am luat un interviu şi mi-a spus că parcă se vede pe ea însăşi în ţinereţe şi că are încredere în mine, că voi reuşi în carieră", a spus Romana Farcaş. Deocamdată ea a trecut de prima preselecţie din cadrul celei de-a doua ediţii a emisiunii Next Diva. Urmează preselecţii în alte patru oraşe, după care începe concursul propriu-zis, cu 27 de concurente care vor fi eliminate la fiecare ediţie, timp de nouă săptămâni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite