UPDATE: Interlopul Iuliu Chiş este anchetat penal după ce a condus cu 160 de kilometri pe oră, a spulberat un Tico şi-a omorât o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului Tico-ul a fost spulberat şi o fată de 24 de ani a murit
În urma accidentului Tico-ul a fost spulberat şi o fată de 24 de ani a murit

Un accident rutier grav s-a petrecut aseară în Oradea, pe strada Barcăului. Un interlop orădean la volanul unui Mercedes, a spulberat un Tico cu 160 de kilometri pe oră. O tânără de 24 de ani a murit pe loc, sora ei geamănă şi verişoara fiind internate în spital în stare gravă. Surse neoficiale spun că bărbatul a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Poliţia i-a deschis dosar penal lui Iuliu Chiş, bărbatul care a provocat accidentul aseară. "Poliţia continuă cercetările, iar experţii vor stabili viteza pe care acesta o avea", spune Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

""Din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un şofer de 37 de ani, în timp ce conducea un atutoturism înmatriculat în judeţul Bihor nu a respectat indicatorul oprire şi nu a acordat prioritate de trecere intrând în coliziune cu o maşină condusă regulamentar de o tânără de 24 de ani", a declarat Alina Dinu.

Surse neoficiale spun că bărbatul avea viteză de peste 150 de kilometri la oră şi că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul de 37 de ani care a provocat accidentul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Click pe poză pentru o fotogalerie de la accident

Mercedul interlopului

În urma impactului, tânăra care se afla la volan şi-a pierdut pe loc viaţa. "Toate cele trei fete din maşină sunt rude. Este vorba despre două surori gemene şi o verişoară de a lor. Una dintre gemene a decedat pe loc", spune doctoral Hadrian Borcea. Sora fetei care a murit se află în comă, iar cea de a treia pasageră are leziuni uşoare. "Prognosticurile noastre sunt rezervate", a mai spus Hadrian Borcea.
Şoferul a fost de asemenea internat cu răni uşoare şi se află în afara oricărui pericol.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite