Oradea: Sediul unei firme de construcţii a fost spart, jefuitorii au luat 30.000 de lei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Sediul unei firme de construcţii a fost spart, jefuitorii au luat 30.000 de lei UPDATE
Oradea: Sediul unei firme de construcţii a fost spart, jefuitorii au luat 30.000 de lei UPDATE

Două persoane și-au forțat intrarea în firmă, furând din biroul administratorului 30.000 de lei. Firma este supravegheată prin camere video și de către un om de pază.

Trei sute de milioane de lei vechi au fost furați azi-noapte din biroul administratorului firmei Bellini Construcții, situat vizavi de Aeroportul din Oradea. Cercetările sunt în derulare, însă potrivit informațiilor deținute de polițiști până la orele 11, ar fi fost vorba despre două persoane, necunoscute deocamdată, care ar fi escaladat gardul metalic și prin geamul de la parter ar fi ajuns în clădire. S-au îndreptat către biroul administratorului,  au forțat ușa și apoi dulapul în care se aflau două cutii, dintre care una cu bani. „Era o cutie metalică, care nu era destinată păstrării valorilor. Hoții nu s-au atins decât de cutia cu bani”, a spus Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean.

Vânzarea de sâmbătă
Suma de 30.000 de lei, sustrasă din birou, se afla în firmă fiindcă reprezentau valoarea unei vânzări efectuate sâmbătă dimineață, motiv pentru care banii nu au mai putut fi depuși la bancă. Bellini Construcții are montate camere video atât în exterior, cât și în exterior. Pe deasupra există un om de pază, care însă spune că nu a văzut nimic din ce s-a întâmplat azi noapte. Nici atenționarea „câine rău” nu i-a speriat pe hoți, alt semn că probabil și-au studiat bine terenul, înainte de a  da lovitura.  Reprezentanții firmei au refuzat să dea alte detalii. La ora închiderii ediției, polițiștii studiau înregistrările video.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite