Oradea: Karate: Locul III pentru orădeni la Cupa UAMT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Karate: Locul III pentru orădeni la Cupa UAMT
Oradea: Karate: Locul III pentru orădeni la Cupa UAMT

Ploieștenii s-au dovedit cei mai buni în finala concursului pe echipe. Conpet Petrolul a câștigat Cupa UAMT la karate stil fudokan întrunind 1400 de puncte.

Sala de jocuri a Liceului cu Program Sportiv Bihorul a găzduit, la sfârșit de săptămână, finala Campionatului Național de stil fudokan pentru copii și juniori III, dar și Cupa UAMT pe echipe. 250 de sportivi, legitimați la 21 de cluburi din România, au participat la concurs. După o luptă aprigă, ploieștenii de la Conpet Petrolul s-au impus în competiția pe echipe. “Obiectivul nostru a fost ocuparea unui loc pe podium. Ne-a lipsit puțin să ieșim chiar pe locul II. Decisiv a fost meciul direct la kumite dintre noi și CS Chelsea București pe care l-am pierdut cu două puncte. Față de Conpet nu aveam nicio șansă”, a spus, astăzi, Pavel Vancea, antrenorul echipei CS UAMT Agora Oradea, care a contabilizat 890 de puncte.

Sportivii de la UAMT au obținut două medalii de aur

În competiția individuală, sportivii orădeni au obținut două medalii de aur, prin Andrei Moga, la kata și Katona Csilla, în proba de kumite. Argintul s-a îndreptat spre Alexandra Baba, la kumite, Ionel Bara și Alexandra Baba, la enbu mixt (juniori), Maria Lucuța și Andor Denis, la enbu mixt (copii), Paul Bondici, Erik Higyed și Antonio Hava la kata. CS UAMT a obținut și șase medalii de bronz. Sportivii care au obținut locul I în concursul individual vor reprezenta România la Campionatul Mondial de stil de la Belgrad, care va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite