Turneul Național de Volei pe Plajă aduce la Oradea treizeci de echipe din toată țara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oradea găduiește a 14-a ediția a Turneului Național de Volei pe Plajă. Competiția are loc în perioada 22-25 iulie, la ștrandul Municipal din Oradea. Concursul se adresează doar echipelor masculine. Potrivit organizatorilor, s-au încris 30 de echipe din Oradea, Bucureşti, Cluj, Zalău, Constanţa.

"Mai întâi vor avea loc partidele din calificări, urmând ca de vineri după-amiază să înceapă meciurile de pe tabloul principal de 16 formaţii", a declarat  Sinka Adam, preşedintele CS Beach-Volley Transilvania.  "Sperăm să avem un turneu reuşit, mai ales că participanţii s-au obişnuit să aibă condiţii dintre cele mai bune la Oradea. Acum le asigurăm cazarea şi reducere la masă şi alte servicii", a precizat directorul tehnic Radu Negruţ. Favoriții competiției sunt Moisa Abdrudan - Adrian Holhoș și Adrian Ioan - Daniel Todoran.

Organizatorii au spus că participarea campionilor naționali Marius Mascovici și Cătălin Lelea este incertă deocamdată, Lelea suferind recent o accidentare. Participarea multiplilor campioni naţionali Marius Mascovici - Cătălin Lelea este incertă pentru că ultimul a suferit, recent, o accidentare. Pe lista favoriţilor se află şi alţi orădeni Moise Abrudan - Adrian Holhoş, învingători duminică la Dej, sau Adrian Ion - Daniel Todoran.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite