Turiştii, aşteptaţi în weekend la „Serbările zăpezii", la Vârtop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend-ul se anunţă însorit sâmbătă şi cu ninsori, vineri şi duminică, temperaturile urmând să fie cuprinse între -4 şi -14 grade Celsius. Persoanele care vor să se bucure de partea frumoasă a iernii sunt aşteptate la „Serbările Zăpezii", la Vârtop, pentru trei zile de concursuri şi distracţie pe pârtie.

Potrivit informaţiilor primite de la Mircea Jacan, purtător de cuvânt la Consiliul Judeţean (CJ) Bihor, Primăria Nucet şi CJ Bihor organizează în acest weekend „Serbările zăpezii". Evenimentul începe vineri seară, de la orele 18.00, cu o discotecă. Pentru sâmbătă, de la orele 14.00, sunt programate concursuri de genul  „Cel mai frumos om de zăpadă" sau „Nimereşte ţinta!", ştafetă, fotbal în zăpadă şi altele. Întrecerile vor fi urmate de spectacole susţinute de David Bryan, reprezentantul României la Eurovision în 2011, Desperado, Lucian Oros, Tinu Vereşezan, VMC şi Sherby. Focurile de artificii vor străluci deasupra pârtiei la orele 21.00.

Concursuri şi muzică populară

Pentru ziua de duminică, organizatorii au pregătit, între orele 11.00 -14.00, concursuri de schi, slalom pentru copii, fete şi băieţi (sub şi peste 10 ani). Ansamblul Profesionist Crişana va încheia manifestările din cadrul „Serbărilor Zăpezii", cu un spectacol de muzică populară, programat între orele 12.00 şi 14.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite