Turiştii din Băile Felix, momiţi de piețari cu îmbrăcăminte sport contrafăcută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii bihoreni au făcut o razie, în weekend, în piaţa din Băile Felix, unde au prins trei comercianţi de produse contrafăcute. Turiştii şi localnicii care vor să profite de „ofertele" din piaţa Băile Felix trebuie să verifice cu atenţie etichetele, pentru a se asigura că nu îşi cheltuie banii pe altceva decât ce îşi doresc.

Potrivit informaţiilor primite de la Ioan Mureşan, ofiţer relaţii publice în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor, în weekend, jandarmii au efectuat o razie în piaţa din Băile Felix, pentru a combate comerţul ilicit. Acolo au găsit trei persoane care comercializau obiecte de îmbrăcăminte sport contrafăcute, care purtau în mod ilegal însemnele de marcă ale unor firme consacrate pe piaţă. „Cei trei, cu vârste cuprinse între 25 şi 60 de ani, sunt din Oradea şi Betfia şi nu au antecedente penale", a spus Ioan Mureşan. Valoarea hainelor contrafăcut găsite asupra lor a fost de aproximativ 20.000 de lei.

„Jandarmii au întocmit pe numele celor trei acte procedurale de constatare a infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Produsele contrafăcute au fost confiscate. Cei trei riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la 3 ani sau amenda penală", a mai spus Ioan Mureşan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite