Turismul bihorean a fost promovat cu ingieniozitate la târgul organizat de Top Press

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul club de golf din Bihor a avut lipici la vizitatorii târgului de turism de la Arena Antonio Alexe. Orădenii care au trecut pragul târgului au fost atrași cu oferte locale, fiind provocați să-și petreacă timpul liber la 12 kilometri de casă, în complexul turistic de la Ineu de Criș.

Turiștii orădeni pot profita la Ineu de Criș de o veritabilă oază de liniște, cu posibilități de golf - în premieră pentru județul Bihor, echitație, pescuit, sau tir cu arcul. La standul complexului,  în jurul antrenorului Gabriel Toader, președinte al Asociației Naționale de Golf, s-au adunat, atrași ca de-un magnet, zeci de copii. „E prima dată când văd cum se joacă golf. O voi ruga pe mama să mă ducă la cursuri",  a spus Cezar Bucur, un băiețel de 10 ani. Antrenorul a explicat că primele cursuri vor fi gratuite pentru copiii dornici să învețe. În plus, dacă va remarca tienre talente, îi va ajuta pe micuți să facă sport de performanță.

În rândul vizitatorilor au făcut furori și caii, rasa friziană, despre care se spune că sunt „Mercedes-ul cailor". „Vom introduce în Bihor terapia prin echitație, după modelul Ungariei și Franței. Este ideală pentru autiști și pentru persoanele stresate", a spus Schuster Orsolya, secretara Asociației Frizienilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite