Oradea:Stagiu de practică în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţia e mai mult decât facultate. AIESEC Oradea a început campania de recrutare pentru membrii şi pentru studenţi care să efectueze un stagiu de practică în străinătate prin progrmul Exchange.

Studenţii interesaţi au posibilitateasă plece, în luna martie, în Turcia , să facă practica într-o companie pe domeniile Finanţe, Marketing sau Administrarea Afacerilor.  Perioada internshipului  este de 6 luni, perioadă în care li se asigură cazarea, mâncarea, transportul la locul de muncă şi bani de buzunar. Cerinţele sunt limba engleză la nivel avansat şi o experienţă de muncă de 3 luni. 

A câştigat experienţă şi loc de muncă

Cei care au avut parte de o astfel de experientă precum Sergiu Breb, fost mebru AIESEC, s-au arătat mulţumiţi de experienţa acumulată. "Mă consider o persoană norocoasă fiindcă am avut ocazia să merg într-un stagiu de practică-Exchange aproape 4 luni. Nu este altă modalitate prin care poţi să înveţi atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt, să dobândeşti atât de multe abilităţi necesare în viitoarea carieră. Am fost prin programul Exchange în Serbia, mai exact în Belgrad, unde am lucrat la compania Mozzart, în departamentul Marketing, alături de oameni deosebiţi. Compania are filiale atât în republica sărbească Macedonia cât şi în Romania", povesteşte Sergiu. Nu s-a ales doar cu experienţa ci şi cu un loc de muncă. "Voi începe lucrul în Bucureşti, tot pe departamentul Marketing", mărturiseşte Sergiu. "Să trăieşti şi să lucrezi într-o altă ţară înconjurat de oameni din toate colţurile globului, e o experienţă greu de descris în câteva cuvinte", conchide orădeanul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite