Tudor și Mădălina sunt pe locul trei în cursa pentru jobul de vis al Irlandei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii Mădălina Caciora și Tudor Buzle sunt la această oră pe locul trei, în clasamentul voturilor primite online de către cei 50 de candidați rămași în cursa pentru jobul de vis, acela de a testa cele mai luxoase destinații pentru luna de miere. Prin videoclipul realizat, orădenii au reușit să strângă peste  2.690 de voturi.

Citește aici mai multe despre job și despre povestea lor

Poziția terță le este amenințată de un cuplu irlandez, care are în prezent 2.663 de voturi. Pe locul întâi, cu 4.720 de voturi, este o pereche din Africa de Sud și Brazilia, iar pe locul doi, cu peste 3.090 de voturi, un cuplu din Canada.

Printre finaliști

În ciuda diferenței mari dintre ei și perechile poziționate pe locul întâi și doi, pe pagina web a firmei care oferă jobul de 20.000 de euro, Tudor este optimist. „Astăzi voi trimite actele pe care ni le-au solicitat organizatorii concursului, pentru a fi printre cei 9 candidați care sunt selectați pe bază de CV”, a spus Tudor. El este convins că, într-un fel sau altul, va ajunge printre cei 10 candidați din finala concursului și că va fi chemat în Irlanda, pe 22 aprilie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite