Trupurile îndrăgostiţilor polonezi, care au murit trăzniţi în Padiş, vor fi repatriate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corpurile celor doi soţi polonezi, care au murit la sfârşitul săptămânii trecute în Padiş, după ce au fost surprinşi de furtună şi au fost trăzniţi, au fost supuse necropsiei. În zilele următoare acestea vor fi repatriate. Cei doi soţi se ţineau de mână când au fost loviţi de trăznet.

Doi tineri polonezi, soţ şi soţie şi-au pierdut viaţa, în Padiş, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au fost surprinşi de o furtună. „Corpurile neînsufleţite ale celor doi soţi polonezi, ucişi în Padiş, urmează să fie repatriate  prin intermediul consulatului Poloniei" a declarat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bihor.

Au murit ţinându-se de mână

Witoldt și Anna Tolwinski, în vârstă de 33 respectiv 34 de ani, se căsătoriseră în urmă cu aproape şase luni şi se aflau în Padiş alături de un grup de turişti. Aceştia au fost surprinşi de furtună, vineri dimineaţa, la aproximativ 300 de metri de cabana Padiş. Anunţaţi prin numărul de urgenţă 112 echipele de salvatori, care au ajuns la faţa locului, nu au mai putut decât să constate decesul celor doi. Trupurile tinerilor erau parţial carbonizate, hainele de pe ei au ars, iar unul dintre bocancii femeii a explodat. Cei doi au murit ţinându-se de mână.  Trăsnetul a intrat prin gâtul bărbatului şi a ieşit prin piciorul fetei. Trupurile carbonizate au fost transportate la Institutul de Medicină Legală unde au  fost supuse necropsiei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite