Trupa Iosif Vulcan îi invită pe orădeni la o seară de comedie de Ziua Mondială Teatrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Iosif Vulcan vine în întâmpinarea publicului orădean cu o piesă longevivă, extrem de îndrăgită, pe care o dăruiește iubitorilor de artă la ceas aniversar. Comedia „Desculț în parc" se va juca pentru a 50-a oară pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

În fiecare an, în 27 martie, comunitatea internaţională a iubitorilor de artă celebrează Ziua Mondială a Teatrului. Începând din anul 1961, diverse evenimente teatrale naţionale şi internaţionale sunt organizate pretudindeni pentru a marca această sărbătoare: întâlniri ale oamenilor de teatru, vizionări de spectacole gratuite sau de caritate, flash-mob-uri, concursuri de creaţie, decernări de premii, work-shopuri, dezbateri, ziua porţilor deschise, parade, emisiuni radio şi TV, programarea de festivaluri naţionale şi internaţionale în jurul acestei date.

Desculț în parc

Trupa „Iosif Vulcan" a Teatrului de Stat din Oradea oferă publicului în această zi specială o piesă deosebit de longevivă şi de iubită de spectatori: „Desculţ în parc", adaptare după un scenariu de Neil Simon, regia artistică Sebastian Lupu. Spectacolul va avea loc duminică, 27 martie 2011, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 18.00 şi are o semnificaţie jubiliară, marcând cea de-a cincizecea reprezentaţie a piesei, de la premiera din 21 septembrie 2008. O sclipitoare comedie romantică, „Desculţ în parc" înfăţişează eforturile a doi tineri căsătoriţi de a-şi construi viaţa împreună şi, mai ales, de a-şi armoniza personalităţile ce dau naştere la manifestări şi sentimente adeseori contradictorii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite